ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

τμήματα

παιδικά - εφηβικά
τμήματα
 
 
Φωτογραφίες

Γιατί να επιλέξω το Logos;

Info

Στο Logos μαθαίνεις, βιώνεις, πετυχαίνεις και οι απαιτήσεις σου εκπληρώνονται

Ζητάς εξειδίκευση;
Αντικείμενο των υπηρεσιών μας είναι από το 1978 αποκλειστικά τα γερμανικά. Το διδακτικό προσωπικό μας είναι σταθερό, ανανεώνεται προγραμματισμένα, αλλά δεν ανακυκλώνεται διαρκώς. Πρόκειται για καταρτισμένους και επικοινωνιακούς καθηγητές που είτε είναι ελληνοτραφείς Γερμανοί, είτε γερμανοτραφείς Έλληνες.

Ζητάς δοκιμασμένο, πολύπλευρο υλικό;
Ποικίλο υλικό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες μαθητές.

Ζητάς εύκολη προσβασιμότητα;
Βρισκόμαστε στην καρδιά της πόλης, σε πεζόδρομο, δίπλα στην πλατείας της Αγίας Σοφίας. Λίγα λεπτά μακριά από το πανεπιστήμιο.

Ζητάς εξαιρετικούς χώρους εκπαίδευσης;
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο άλμπουμ για να συνειδητοποιήσεις ότι μια εξαιρετική αίθουσα, αισθητικά και λειτουργικά, μπορεί να ενισχύσει τη διάθεση για μάθηση. Αυτό πιστεύουμε στο Logos, γι΄αυτό διαμορφώσαμε ανάλογα τους χώρους μας.

Ζητάς επικοινωνία στα γερμανικά από το πρώτο μάθημα;
Η φιλοσοφία μας είναι γερμανικά από την αρχή, όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Πάντα βέβαια διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν κενά κατανόησης στους μαθητές.

Ζητάς υποστήριξη εκτός μαθήματος;
Σε υποστηρίζουμε έμπρακτα στην προσπάθεια που κάνεις. Για να πιάσουν τόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύεις. Δεν περιοριζόμαστε στην αναφορά ενός ποσοστού επιτυχίας στις εξετάσεις, σου δείχνουμε πώς μπορείς όχι απλά να περάσεις, αλλά να πετύχεις εξαιρετικές επιδόσεις. Ρίξε μια ματιά στην "Extra υποστήριξη".

Ζητάς πραγματική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών;
Από την online-γραμματική μας μέχρι το ηλεκτρονικό βιβλίο τμήματος και την πρόσβαση στα προσωπικά ηχητικά αρχεία των προφορικών προσομοιώσεων το Logos πρωτοπορεί στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. 'Αλλωστα γι΄αυτό το σκοπό αναπτύχθηκε το IGL, η ηλεκτρονική δηλαδή κοινότητα του Logos. Ρίξε μια ματιά στην "Extra υποστήριξη" και στην "Κοινότητα IGL".

Ζητάς κάτι παραπάνω από την εκμάθηση της γλώσσας;
Διοργανώνουμε εκδρομές στη Γερμανία, Φεστιβάλ κινηματογράφου παράλληλα με τη Berlinale, πάμε ενίοτε και στο θέατρο σε έργα γερμανών συγγραφέων. Και όσο αφορά τις γιορτές μας το ονομαστό Glühwein τα Χριστούγεννα είναι αφορμή να ανταμώνουμε με παλιούς μαθητές μας που επιστρέφουν για να το γευτούν.